Huis verkopen Herdersem

Uw huis verkopen in Herdersem gaat vlot via een vastgoedkantoor. Een makelaar zoals Vastgoedadvies De Rick heeft een goede kennis van de regelgeving en vele jaren ervaring met huizen verkopen in regio Herdersem. Met een professionele en persoonlijke aanpak matchen we immers al meer dan 25 jaar lang huizen aan de juiste kopers.

Vastgoedadvies De Rick

Uw huis verkopen in Herdersem?

Een vlotte verkoop dankzij Vastgoedadvies De Rick

U overweegt uw huis in Herdersem te verkopen? Voor een vlotte verkoop dient u een aantal zaken indachtig te houden. Bepaalde documenten en attesten, het plannen van bezoekmomenten en praktische zaken zoals goede foto’s online plaatsen, horen daarbij. Ook is de regelgeving tegenwoordig complex en komt er heel wat administratie bij kijken. Denk maar aan het afleveren van een EPC-certificaat, asbestattest, stedenbouwkundig uittreksel en het vermelden van de gebouw-of perceelscore.

Wilt u niets over het hoofd zien? Doe voor de verkoop van uw woning in Herdersem beroep op  vastgoedkantoor De Rick. Wij werken in alle discretie en vertrouwen. Met onze jarenlange ervaring hoeft u zich nergens nog om te bekommeren: wij zorgen voor een vlekkeloze verkoop van uw woning en staan u bij van A tot Z.

Zorg dat uw vastgoed geen zorgenkind wordt

Laat het beheer over aan een ervaren partner als Vastgoedadvies De Rick. Als wij als rentmeester optreden, geniet u van enkele doorslaggevende voordelen:

Gratis waardebepaling

Wilt u uw vastgoed verkopen? Wij zorgen voor een gratis waardebepaling zodat u de juiste prijs kan vragen.

Zeer ruim aanbod

Wij bieden een groot aantal appartementen te huur aan. Geregeld zijn er nieuwe aanbiedingen.

Samen zoeken wij jouw ideale pand

Bij Vastgoedadvies De Rick kunt u rekenen op een ZEER RUIM AANBOD aan vastgoed.

Van charmante appartementen tot statige herenhuizen en landelijke villa's, wij hebben voor elk wat wils. Laat ons uw wensen kennen en wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale woning uit ons uitgebreide portfolio.

Beschikbare panden

Voor deze regio hebben wij momenteel geen panden te koop.

Deze klanten zijn alvast overtuigd

Reviews
Scroll naar boven